Energiatehokkaat ilmalämpöpumput Laitilasta Raumalle sekä Varsinais-Suomeen

Ota yhteyttä!

RS-Sähkötekniikka Oy:ltä saat laadukkaat ja energiatehokkaat ilmalämpöpumput tarvitsemaasi kohteeseen Laitilassa sekä Rauman ja Varsinais-Suomen alueilla. Hoidamme myös ilmalämpöpumppujen ammattitaitoisen asennuksen. Ilmalämpöpumppujen paikka kannattaa valita huolella, sillä oikea paikka ja huolellisesti tehty asennus vaikuttavat laitteen toimintatehoon. 

Meiltä saat asennukset nopeasti, turvallisesti ja siististi. 

Palveluihimme kuuluvat myös sähköurakointi ja -asennukset. Laitilan myymälästämme löydät lisäksi laajan valikoiman kestäviä ja toimintavarmoja sähkötarvikkeita.

Panostamme laatuun 

Meiltä saat muun muassa Panasonicin, Hitachin ja Midean laadukkaat ilmalämpöpumput. Niillä saat lämmitettyä kiinteistösi asuintilat energiatehokkaasti ja nopeasti. Kaikki myymämme ilmalämpöpumput sopivat erinomaisesti Suomen vaativiinkin sääolosuhteisiin. Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen ja erittäin luotettava sekä edullinen kotisi lämmittäjä. Siirtyessäsi ilmalämpöpumpun käyttäjäksi huomaat pian lämmityskulujen pienentyvän jopa puoleen entisestä kulujen tasosta.


Ilmalämpöpumppua voit myös käyttää sähkö- tai öljylämmityksen ohella. Kerromme mielellämme eri ilmalämpöpumpuista ja niiden ominaispiirteistä.

Katso yhteystietomme

Pidä huoneilma puhtaana ilmalämpöpumpun avulla

Ilmalämpöpumppu ei ole ainoastaan energiatehokas lämmönlähde, vaan myös huoneilman kätevä puhdistaja. Ilmalämpöpumppuihin voit valita monenlaisia suodattimia. Puhdas huoneilma vaikuttaa puolestaan yleiseen terveyteesi ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta asennuksineen!

Ilmalämpöpumpulla voit myös viilentää tiloja 

Ilmalämpöpumppu on erinomainen laite kesäkuumalla, kun haluat viilentää nopeasti ja tehokkaasti asuintilasi sisäilmaa. Liian kuuma sisäilma madaltaa energiatasoasi ja tekee olon helposti ärtyisäksi. Ilmalämpöpumpun avulla saat oloosi helpotusta. Viilennys on edullista, ja voit myös säätää viileän ilman puhallussuuntaa haluamaasi paikkaan. 


Palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä Laitilasta käsin Rauman ja Varsinais-Suomen alueilla.

Kun etsit tarpeitasi vastaavaa ilmalämpöpumppua, ota yhteyttä Laitilassa sijaitsevaan RS-Sähkötekniikka Oy:hyn. Palvelualueeseemme kuuluvat Rauman seutu ja Varsinais-Suomi.

Yhteystietomme löydät täältä