Osaavaa sähkötarvikemyyntiä Laitilasta Rauman ja Varsinais-Suomen alueille

Katso kaikki yhteystietomme

RS-Sähkötekniikka Oy on sähkötarvikemyynnin osaava ja kokenut ammattilainen Laitilassa. Palvelualueeseemme kuuluvat Rauma ja koko Varsinais-Suomi. Laitilassa sijaitsevasta myymälästämme löydät laajan valikoiman laadukkaita ja tunnettujen tuottajien valmistamia sähkötarvikkeita sekä varaosia.

Liikkeemme on avoinna arkisin kello 10–16. Voit myös tiedustella meiltä etukäteen esimerkiksi puhelimitse jotakin tiettyä osaa tai tarviketta. Palvelumme on aina asiakasystävällistä ja joustavaa!

Sähkötarvikkeet monipuolisiin sähköasennuksiin ja -töihin 

Minkälaista sähkötarviketta tarvitset? Etsitkö jotakin tiettyä sähkötarvikkeen osaa? Meiltä löydät sähkötarvikkeet niin pieniin kuin suurempiinkin sähköasennuksiin ja -töihin. Laadukkaisiin sähkötarvikkeisiin kannattaa panostaa, sillä ne takaavat kaikkien sähkötöiden turvallisuuden ja onnistuneen lopputuloksen. Meiltä löydät sähkötarvikkeita, jotka kestävät aikaa ja ovat myös kustannustehokkaita käyttää.


Meillä on rautainen ammattitaito ja pitkä kokemus sähkötarvikemyynnistä. Voit siis luottaa osaavaan palveluumme. Kerromme mielellämme lisää erilaisista sähkötarvikkeista ja niiden ominaispiirteistä. 

Muut palvelumme

Sähkötarvikemyynnin lisäksi teemme sähköurakointia ja -asennuksia tarvitsemassasi kohteessa. Palvelemme yrityksiä ja teollisuuden toimijoita sekä yksityisasiakkaitakin. Meiltä saat joustavaa sekä asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioivaa palvelua. Työskentelemme huoliteltuun työn jälkeen panostaen ja pysymme aina sovitussa aikataulussa.

Meiltä saat myös energiatehokkaat ja tunnettujen valmistajien korkealaatuiset ilmalämpöpumput asennuksineen. Autamme mielellämme energiatehokkaan ja kohteeseesi parhaiten sopivimman ilmalämpöpumpun valinnassa.

Soita ja kysy lisää!

Referenssit 

Olemme toteuttaneet vuosien varrella mitä erilaisempia sähkötöitä ja -asennuksia monenlaisissa kohteissa Raumalla ja Varsinais-Suomen alueella. Meidän puoleemme voit aina kääntyä kaikissa sähkötöihin liittyvissä kysymyksissä. Autamme sinua mielellämme!

Tutustu referensseihimme

RS-Sähkötekniikka Oy on sähkötarvikemyynnin pitkän linjan asiantuntija Laitilassa. Palvelualueeseemme kuuluvat Rauman seutu ja Varsinais-Suomi.

Soita ja kysy lisää sähkötarvikkeista