Asiantuntevaa sähköurakointia pitkällä kokemuksella Laitilasta käsin Rauman ja Varsinais-Suomen alueille

Ota yhteyttä!

RS-Sähkötekniikka Oy toteuttaa joustavaa sähköurakointia pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla Laitilasta käsin Rauman ja Varsinais-Suomen alueilla. Ammattitaitoinen ja vuosien kokemuksella varustettu sähköasentaja on valmiina palvelemaan sinua tai yritystäsi kaikenlaisissa sähköurakoissa. 

Hallitsemme niin pienet ja nopeat kuin isot ja vaativatkin alan työt, aina kodinkoneen sähköjohdon korjaamisesta kokonaisvaltaisiin uudisrakennusten sähköasennuksiin. Myös saneerattavien remonttikohteiden sähkötyöt ja sähköjen uusiminen kuuluvat osaamisalueeseemme. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Ammattilainen palveluksessasi

Kun tarvitset luotettavaa sähköurakoinnin osaajaa, ota rohkeasti yhteyttä. Sähköasentajamme on vain puhelinsoiton päässä! Esimerkiksi teollisuudenalan yrityksille pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaiset ratkaisut akuutteihinkin tilanteisiin. Tulemme nopeasti paikalla ja tuomme tarvittavat varaosat sekä tarvikkeet mukanamme. Kaikki työt toteutamme korkealaatuisia ja kohteisiin sopivia työvälineitä käyttäen. Pidämme ajan tasalla myös omat työmenetelmämme, mikä takaa korkealaatuisen työn jäljen ja joutuisan työskentelyn vaativissakin kohteissa.

Katso yhteystietomme

Kuulumme Elfin-ketjuun

Yrityksemme RS-Sähkötekniikka Oy kuuluu Elfin-ketjuun. Vastuullisena sähköurakoitsijana ympäristönsuojelu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja se näkyy esimerkiksi materiaalivalinnoissamme. Pyrimme aina kierrättämään töissämme syntyvät jätteet sekä valitsemaan laadukkaita ja tunnettujen valmistajien tuotteita.

Lue lisää Elfin-sähköurakoitsijoista

Kokonaisvaltaista palvelua 

Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Meiltä hoituvat kodin pienten sähkötöiden lisäksi teollisuuden yritysten vaativatkin sähköurakoinnit. Etsimme aina kustannustehokkaita ratkaisuja ja ajattelemme asiakkaan etua. 


Meiltä saat myös ilmalämpöpumput asennuksineen. Laitilan myymälästämme löydät laajan valikoiman laadukkaita sähkötarvikkeita ja niiden osia. Sähköurakointia toteutamme Rauman ja Varsinais-Suomen alueilla.

Lue lisää yrityksestämme

RS-Sähkötekniikka Oy toteuttaa ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä sähköurakointia Laitilasta käsin Rauman sekä Varsinais-Suomen alueilla.

Soita ja kysy lisää